­


Lid worden van de HBC
Indien u lid wilt worden van de Hollandse Bulldoggen Club, uw officiële rasvereniging in Nederland voor de Franse Bulldog, kunt u zich via onderstaande link aanmelden.

Kaart voor automatische incasso

Online Lidmaatschapsformulier


Nieuwe leden die zich aanmelden na 1 juli betalen de helft van het lidmaatschap van het lopende jaar. Dit geld alleen bij online inschrijvingen.


Het lidmaatschap gaat pas officieel in nadat het bestuur hierover een besluit heeft genomen. Men ontvangt hiervan geen apart bericht.

Kosten lidmaatschap:

  • € 35,00 voor leden binnen Nederland
  • € 40,00 voor leden buiten Nederland
  • € 10,00 voor gezinsleden
  • € 10,00 voor jeugdleden
  • € 5,00 éénmalig inschrijfgeld per lidHollandse Bulldoggen Club
IBAN: NL86INGB0000170453
BIC: INGBNL2A

 Nieuwe leden die zich aanmelden na 1 juli betalen de helft van het lidmaatschap van het lopende jaar.

Voor vragen kunt u terecht bij:

Gerda van Alfen
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Gezinslid
Het lidmaatschap van onze vereniging is i.v.m. de kiesgerechtigheid strikt persoonlijk. Wel kunnen inwonende personen gezinslid of jeugdlid (minderjarige) worden. Voor een gezinslid gelden dezefde rechten en plichten als voor een hoofdlid maar een gezinslid krijgt geen clubblad. Jeugdleden hebben geen stemrecht. Bij nieuw lidmaatschap betaalt men eenmalig € 5,00 inschrijfgeld.

Wat biedt de HBC u?

Het clubblad “Het Bulle bulletin” verschijnt  3 keer per jaar. Hierin veel informatie, mededelingen, eigen verhalen, uitslagen, foto’s, over gezondheid en voeding, enz. Tevens stellen wij een bijdrage van onze eigen leden, voor in ons clubblad zeer op prijs.

De de HBC organiseert jaarlijks diverse evenementen, zoals de Jonge Hondendag en Kampioenschapsclubmatch. Dit zijn de evenementen bij uitstek waar u de mogelijkheid krijgt om veel verschillende Franse Bulldogen bij elkaar te zien. Verder zijn de HBC evenementen een gezellig samen zijn en heeft u de mogelijkheid om met fokkers en Franse Bulldog eigenaren te spreken..
Top

Copyright Hollandse Bulldoggen Club 2021 (c)  - Designed by jdvphoto.nl - All rights reserved

KvK nummer: 40411750

­
×

Flyer 2017 percament UK v2.0