­

De Hollandse Bulldoggen Club is een actieve vereniging op het gebied van de kynologie. We hebben een clubblad, een website, een Facebookpagina, we organiseren, een Kampioenschapsclubmatch en nog veel meer.

U kunt adverteren in ons Bulle Bulletin. Ons Bulle Bulletin verschijnt 3 maal per jaar. Het blad staat vol informatie over de Franse Bulldog voor de enthousiaste bezitters, de fokkers en toekomstige eigenaren van Franse Bulldoggen. Wij stellen u in de gelegenheid om advertentieruimte in dit blad te reserveren. Op verzoek sturen wij u een Bulle Bulletin toe, evenals de belangrijkste gegevens en de advertentietarieven.

Adverteren in de catalogus van de Kampioenschapsclubmatch, clubmatch en jongehondendag is ook mogelijk. De Internationale Kampioenschapsclubmatch wordt jaarlijks gehouden. Velen Franse Bulldoggen en hun begeleiders uit binnen,- en buitenland bezoeken deze show.

Het plaatsen van een advertentie van uw kennel, is alleen mogelijk voor fokkers die vermeld staan op de fokkerslijst.

Voor de andere activiteiten bestaat ook de mogelijkheid om te adverteren of te sponsoren.

Wij hopen u als adverteerder voor een of meerdere van onze advertentiemogelijkheden te mogen ontmoeten.

Voor meer informatie over de advertentie(s) kunt contact opnemen met de redactie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Full color A4 per editie € 35.00
Full color A4 3 UITGAVEN*  € 100.00
* en plaatsing in de catalogus van onze evenementen
 

 
Top

Copyright Hollandse Bulldoggen Club 2021 (c)  - Designed by jdvphoto.nl - All rights reserved

KvK nummer: 40411750

­
×

Flyer 2017 percament UK v2.0